21. březen 2010 v 12.59 | rubrika: Čokoláda
Však víte...moc dobře víte, že miluji improvizaci. U mě je to v podstatě i věc nutná. Nejčastěji ovšem improvizuji v mé milované kuchyni, ta by se bez toho možná i obešla, ale to by přece život nebyl pak vůbec zábavný. :-) Co jsem tehdy vlastně vytáhla z lednice a co musíte vytáhnout i vy (aneb ingredience): 1 kelímek čokoládového jogurtu ( Rada: Nejlépe Vám |
přečteno: 854x | komentáře (16)
|
7. březen 2010 v 10.25 | rubrika: Čokoláda
Recept na indický malasa-chai , níže recept na MLÉČNOU PĚNU bez shakeru a pressovače. Tento indický nápoj jsem ochutnala v jisté kavárně a od té doby si jej tam tradičně vždy objednám. Četla jsem, že v indii jej pijí třikrát denně. Jedna se o teplý nápoj, který chutná, jako kdyby jste rozpustili zázvorové perníčky. Tak mně jednou napadlo pokusi se jej zhotovit doma. |
přečteno: 621x | komentáře (5)
|
21. leden 2009 v 21.43 | rubrika: Čokoláda
Jsou součástí nejoblíbenějších sladkostí světa.Jsou pastvou nejen pro mlsné jazýčky ale i pro oči.Já je mám hrozně ráda a napadlo mě ukázat vám historii těchto barevných medvídků...
|
přečteno: 1.377x | komentáře (4)
|
1. leden 2009 v 20.09 | rubrika: Čokoláda
Čokoláda je nejznámější a nejoblíběnější pochoutkou světa a pochutnávají si na ní lidé ve všech zemích a v jakýchkoliv podobách už po celá staletí.Dovolte mi ale,abych vás zasvětila do historie této malé sladké neřesti... :-) |
přečteno: 6.604x | komentáře (6)
|
Typy čokolády
18. prosinec 2008 v 21.32 | rubrika: Čokoláda
Čokoláda je velmi populární složka a je dostupná v mnoha typech. Různé formy a chutě čokolády jsou vyráběny obměňováním množství přísad.
|
přečteno: 86x | přidat komentář
|