Však víte...moc dobře víte, že miluji improvizaci. U mě je to v podstatě i věc nutná. Nejčastěji ovšem improvizuji v mé milované kuchyni, ta by se bez toho možná i obešla, ale to by přece život nebyl pak vůbec zábavný. :-)
Co jsem tehdy vlastně vytáhla z lednice a co musíte vytáhnout i vy (aneb ingredience):
1 kelímek čokoládového jogurtu ( Rada: Nejlépe Vám
Recept na indický malasa-chai , níže recept na MLÉČNOU PĚNU bez shakeru a pressovače.
Tento indický nápoj jsem ochutnala v jisté kavárně a od té doby si jej tam tradičně vždy objednám. Četla jsem, že v indii jej pijí třikrát denně. Jedna se o teplý nápoj, který chutná, jako kdyby jste rozpustili zázvorové perníčky. Tak mně jednou napadlo pokusi se jej zhotovit doma.
Jsou součástí nejoblíbenějších sladkostí světa.Jsou pastvou nejen pro mlsné jazýčky ale i pro oči.Já je mám hrozně ráda a napadlo mě ukázat vám historii těchto barevných medvídků...
Čokoláda je nejznámější a nejoblíběnější pochoutkou světa a pochutnávají si na ní lidé ve všech zemích a v jakýchkoliv podobách už po celá staletí.Dovolte mi ale,abych vás zasvětila do historie této malé sladké neřesti... :-)
Čokoláda je velmi populární složka a je dostupná v mnoha typech. Různé formy a chutě čokolády jsou vyráběny obměňováním množství přísad.